Kdz.Ereğli'de Hükümet Konağı ve Emniyet Müdürlüğü hizmet binalarının yapımı için yer teslimi gerçekleştirildi. Bu alanda bulunan Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi'ne ait ilçede ulaşımı sağlayan otobüslerde başka bir alana kaydırıldı, Devrim Bulvarı'ndaki otobüs duraklarına ilave hatlar konuldu.
Yaşanan kargaşa vatandaşları da mağdur etti. Otobüslerin gideceği mahalle isimleri yerlere yazılırken vatandaşlar buradan bineceği otobüsü bulmaya çalıştı. Yağışlarla birlikte bu isimlerde gidince bugün sabah saatlerinde işe ve okula gitmek isteyenler büyük zorluk yaşadı.
Gazetemiz muhabirine açıklamada bulunan vatandaşlar, yetkililerin bu konuya biran önce el atarak yaşanan sorunların önüne geçmesini istedi.
Vatandaşlar, "Devrim bulvarında mahalle isimleri yerlere yazılmış ve yine yağışlarla birlikte bu isimler çıkmış, bir mahalle isminin yere yazılması hiç doğru değil. Oluşan yoğunluk nedeniyle duraklar dolu diğer bölgelerde otobüs bekleyen herkes ıslanıyor, üşüyor, yazık günahtır. Yine Gazi Alemdar Müze Gemisi'nin karşısına konuşlanan kooperatif ve otobüsler var. Oralar da karmakarış, vatandaş nereye gideceğini bilemiyor. Bir düzensizlik var almış başını gidiyor. Sorun var ve vatandaş bu sorunun içerisinde kaybolup gidiyor. Yetkililerden bu konuda bir çözüm bekliyoruz"