Her yıl 12-18 Aralık tarihlerinde hemen hemen tüm ilköğretim okullarında gerçekleştirilen yerli malı haftasına Toki Korubaşı İlköğretim Okulu bu yıl farklı bir renk getirdi. Öğrenciler haftanın her günü başka bir bölgeyi tanıtacaklar. Yerli Malı haftası etkinlikleri Karadeniz Bölgesi’nin tanıtımı ile başladı. Öğretmen Sibel Adaşbay önderliğinde 4/A sınıfı öğrencileri gün boyunca okulda Karadeniz müzikleri dinletisi yaparken, yöresel yemeklerin tanıtımını da gerçekleştirdi aynı zamanda yerel kıyafetler de giyen öğrenciler bölgemizi en iyi şekilde temsil etti.
Velilerin de destek verdiği etkinlikte, mancar yemeği, mancar dolması, hamsili pilav, malay, laz böreği, Trabzon yağlısı, mısır ekmeği, fındık ve daha birçok ürün de tanıtımda yerini aldı.