Kdz. Ereğli Belediyesi Oyuncak Müzesi, farklı dönemlerde gerçekleştirilen atölye programları ile farkındalık çalışmalarına devam ediyor.  Oyuncak Müzesi Atölyesinde, ‘21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ dolayısıyla hazırlanan etkinliklerde, özel çocuklar unutulmaz bir gün geçirdi.

 “Dünyaya kattığınız +1 değerin farkındayız, yanınızdayız” sloganıyla sabah, ve öğleden sonra olmak üzere Müze Atölyedeki etkinliklerde;  çocuklarla önce geleneksel tahta baskı ve hareket koordinasyon atölyesi, ardından da cam ve vitray boyama çalışması gerçekleştirildi.

Çocukların hem el becerilerinin hem de yaratıcılıklarının gelişmesine katkı sağlayan etkinlik, özel çocukların sevgi dolu gülümsemeleri ile birlikte renkli görüntülere sahne oldu. 

Whatsapp Image 2025 03 24 At 17.22.59

KANDİLLİ'YE HEYET GELDİ, İNCELEMELERDE BULUNDU KANDİLLİ'YE HEYET GELDİ, İNCELEMELERDE BULUNDU

Whatsapp Image 2025 03 24 At 17.23.02

Whatsapp Image 2025 03 24 At 17.23.05

Muhabir: EMRE ÇİFTÇİ