İSTANBUL (AA) - NN Hayat ve Emeklilik, Top Employer Enstitüsü tarafından belirlenen 2023 yılının En İyi İşvereni seçildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, NN Hayat ve Emeklilik, Top Employer Enstitüsü tarafından her sene düzenlenen en iyi işverenler listesine bu yıl da üst üste 8’inci kez ve bugüne kadar şirketin aldığı en yüksek skorla ismini yazdırdı.

Emeklilik hizmetleri, sigorta, bankacılık ve yatırım yönetimi alanında faaliyetlerini sürdüren uluslararası finansal hizmetler şirketi NN Group'un bir parçası olan NN Hayat ve Emeklilik, Top Employer Enstitüsü tarafından belirlenen 2023 yılının en iyi işvereni seçildi.

NN Hayat ve Emeklilik, üst üste 8'inci kez bu sertifikayı almaya hak kazanarak, başarısını bir kez daha tescilledi.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Türkiye'ye geliyor Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Türkiye'ye geliyor

Açıklamada görüşlerine yer verilen NN Hayat ve Emeklilik Genel Müdürü Anna Grzelonska, konu ile ilgili olarak, NN'de değerlere dayalı bir kültürü teşvik ettiklerini ve meslektaşlarının en iyi olmaları için güçlendirdiklerini belirtti.

Herkesin hoş karşılandığını, değerli olduğunu ve saygı duyulduğunu hissettiği bir ortam yaratma konusunda çeşitlilik ve katılım çabalarını geliştirmeyi hedeflediklerini aktaran Grzelonska, "NN Hayat ve Emeklilik çalışanlarının kendilerini sağlıklı, mutlu ve güvende hissetmelerine büyük önem veriyoruz. Üst üste 8’inci kez verilen En İyi İşveren sertifikası, çalışanlarımızı desteklemeye yönelik sürekli çabalarımızın bir kanıtıdır. Bu bizi daha çeşitli ve kapsayıcı bir şirket olmaya bir adım daha yaklaştırıyor." ifadelerini kullandı.

Sağladığı çalışma ortamı ve insan kaynakları politikaları ile çalışanlarını ilk sıraya koymaya odaklanan kuruluşları değerlendiren Top Employer Enstitüsü, dünyada beş kıtada 122 ülke, 2 bin 200'den fazla işveren ve 8 milyonu aşkın çalışanı temsil ediyor.

En İyi İşverenler Enstitüsü, 33 yıldır daha iyi çalışma ortamları sunmayı amaçlıyor. Araştırma; insan stratejileri, çalışma ortamı, iyi yaşam, yetenek kazanımı, öğrenme ve çeşitlilik olmak üzere 6 insan kaynakları dalında toplam 20 farklı başlıkta gerçekleştirilen çalışmalarla belirleniyor.

Kaynak: aa