KARABÜK (AA) - Karabük'te "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri kapsamında kente özgü tatlardan "Yazıköy keşkeği" fırına verildi.

Valilik koordinasyonunda Safranbolu ilçesine bağlı Yazıköy'de yapılan ekinlikte, köy sakini Hafize Aşıkosmanoğlu ve protokol üyeleri, Yazıköy keşkeğini dualarla fırına verdi.

Keşkek 16 saat sonra törenle fırından çıkarılacak.

Özgün tasarımlarıyla renk renk çanta üretiyor
Özgün tasarımlarıyla renk renk çanta üretiyor
İçeriği Görüntüle

Etkinliğe, Vali Yardımcısı Erol Özkan, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ve İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin katıldı.

Kaynak: aa