Kandilli Belediye Başkanı Osman Çakmakoğlu, AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada belde de yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.
"BÖLGEMİZ İÇİN SEFERBERLİK İLAN ETTİ"
Çakmakoğlu, yapılan çalışmalara ilişkin şu açıklamayı yaptı: "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren aldığımız bu CHP zihniyetinin bıraktığı enkazı bir litre mazotu olmayan bir belediye aldık. Şükürler olsun ki bugün belediyemizin bir itibar sahibi yaptık. Ankara'da Allah razı olsun vekilimiz Ankara ayağında gittiğimiz bakanlıklarda sunduğumuz projelerde bölgemiz için seferberlik ilan etti. 37 Yıllık belediyecilik tarihinde belki de bölgemizin hiç kazanım elde etmediği hizmetleri getirdik, devam ediyoruz. Görev süremizde vatandaşımıza verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. Yapacağımız dediğimiz tüm projeleri daha 1 yıllık süreçte dokunma fırsatı yakaladık.
"KANDİLLİ'DEN BAŞLAYIP GÜMELİ'DEN ÇIKACAĞIZ"
Vatandaşı bizim karşımızda dik tutan vekilimiz Saffet Bozkurt'a teşekkür ediyorum. Süreçte projelerimiz var. Biz partimizin aynasıyız. Aldığımız hizmetleri vatandaşa yansıtırsak partimizin bir örneği olacağız. Yarın seçimlerde Ereğli seçimlerinde meşaleyi Kandilli'de yakacağız Gümeli'den çıkacağız. Göreve başladığımız günde 350 tonluk su deposunu yaptık vatandaşın hizmetine sunduk, 2 kilometre asfalt yaptık. 7 Kilometre sati kaplama asfalt yaptık. 2 Kilometre beton yol yaptık, projelerimiz sürüyor.
ÇAMLI DENİZİ VE VARAGEL...
Vatandaşa söz verdik, Çamlı denizini vatandaşımıza hizmete açacağız dedik. Vekilimiz sayesinde yaza orada denize vatandaşı sokacağız. Futbol sahasının çimi yenilenme, soyunma odaları, tribünlerinin sözleşmesi yapıldı, yakında başlayacak. Spor salonu büyük oranda tamamlanıyor. Varagel ile alakalı çalışmalarda bakanlıklarda yürüttüğümüz çalışmalar var, vekilimiz burada öncülük yapıyor orayı da vatandaşın hizmetine sunacağız."