AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı, Kırmacı Mahallesi'nde bulunan Devlet Demir Yolları Tamirhanesi'nin bulunduğu alana 30 derslikli özel eğitim kampüsü yapılması için ihale sürecinin başladığını duyurdu.
1953 Yılında Kandilli'de üretilen kömürlerin Ereğli limanına taşınması ve buradan dünyanın dört bir yanına gemilerle gönderilmesi için kurulan, 2010 yılında sökülen demir yolu hattının son kalıntısı olan tarihi DDY tamirhanesi ile ilgili müze, kafeterya ve kütüphane olarak kullanılması için hazırlanan proje rafa kaldırılmıştı.
İl Başkanı Avcı, söz konusu alana yapılacak olan kampüs ile ilgili şu bilgileri paylaştı:
"İlimiz Kdz.Ereğli İlçesinde yapımı planlanan 30 Derslikli Özel Eğitim Kampüsü ihalesi 31 Ocak 2023 Salı tarihinde yapılacak olup, 450 takvim günü içinde iş tamamlanarak hizmete girmesi planlanmıştır. Her şeyin en güzeline layık olan,Kdz. Ereğli’mize hayırlı olsun"

Editör: Haber Merkezi