Karadeniz Ereğli'de 21 Mart akşamı tam da iftar saatinde Elmatepe Mahallesi ile Gülüç Beldesi Atalay mevkisinde çocukların aile fertleri tarafından darp edildiği ihbarı geldi.

 

ELMATEPE

Elmatepe'de bir vatandaş küçük yaştaki çocuğun darp edildiğini polis ekiplerine ihbar etti. İhbarcı daha sonra da kendisini ihbar eden vatandaşı tehdit edince bir kez daha ihbar edildi. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Olayla ilgili yapılan ihbarda konunun ağız münakaşasından kaynaklandığı belirlendi.

 

ERDEMİR’DE UFAK ÇAPLI PATLAMA ERDEMİR’DE UFAK ÇAPLI PATLAMA

GÜLÜÇ

Gülüç Beldesi Atalay mevkisinde de apartman içinde bir çocuğun aile fertleri tarafından dövüldüğü ihbarı yapıldı. Ekipler olay yerine giderek ihbar doğrultusunda çalışma başlattı. Polis ekipleri yaptıkları incelemede baba ile oğul arasında ağız münakaşası olduğu darp olayının yaşanmadığını belirledi.

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş