coğrafi işaret haberleri

coğrafi işaret haberleri ve güncel coğrafi işaret gelişmeleri, coğrafi işaret ile ilgili tüm video, coğrafi işaret fotoğrafları ve coğrafi işaret haberleri Ereğli Önder Gazetesi sitemizde


Genel
Genel

- Fanila üreticisi Melahat Çetinyalçın: - "Kastamonu fanilası yüzde 100 pamuktur. Pamuk olduğu için kışın sıcak tutar, yazın da ter...

Genel

- İstanbul'da uzun yıllar restoran işlettikten sonra emekliliğin tadını çıkarmak için döndüğü Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesindeki köyünde içtiği çorbadan etkilenen Aydın...

KÜLTÜR-SANAT
Genel
EKONOMİ
Genel

- Karabük Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Yazıköy'de sirke kültürü yüzyıllardır devam ediyor. Yazıköy sirkesinin coğrafi işaret alması...

Genel
Genel

- Konuralp beldesinde 2 bin 100 dönüm alanda ata tohumuyla üretilen pirinçten bu yıl 1750 ton verim alınması bekleniyor -...

KÜLTÜR-SANAT

- Genellikle hamur, nohut ve tavuk eti ile yapılan yöresel çorbanın tanıtılması için Havza İlk Kıvılcım 1919 Kadın Üretim ve...

EKONOMİ
EKONOMİ

- Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Bu yıl çavuş üzümünde döllenme iyi oldu. Son 1 ayda...

Daha fazla göster
Genel
Genel

- Fanila üreticisi Melahat Çetinyalçın: - "Kastamonu fanilası yüzde 100 pamuktur. Pamuk olduğu için kışın sıcak tutar, yazın da ter...

Genel

- İstanbul'da uzun yıllar restoran işlettikten sonra emekliliğin tadını çıkarmak için döndüğü Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesindeki köyünde içtiği çorbadan etkilenen Aydın...

KÜLTÜR-SANAT
Genel
EKONOMİ
Genel

- Karabük Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Yazıköy'de sirke kültürü yüzyıllardır devam ediyor. Yazıköy sirkesinin coğrafi işaret alması...

Genel
Genel

- Konuralp beldesinde 2 bin 100 dönüm alanda ata tohumuyla üretilen pirinçten bu yıl 1750 ton verim alınması bekleniyor -...

KÜLTÜR-SANAT

- Genellikle hamur, nohut ve tavuk eti ile yapılan yöresel çorbanın tanıtılması için Havza İlk Kıvılcım 1919 Kadın Üretim ve...

EKONOMİ
EKONOMİ

- Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Bu yıl çavuş üzümünde döllenme iyi oldu. Son 1 ayda...

Daha fazla göster
Genel
Genel

- Fanila üreticisi Melahat Çetinyalçın: - "Kastamonu fanilası yüzde 100 pamuktur. Pamuk olduğu için kışın sıcak tutar, yazın da ter...

Genel

- İstanbul'da uzun yıllar restoran işlettikten sonra emekliliğin tadını çıkarmak için döndüğü Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesindeki köyünde içtiği çorbadan etkilenen Aydın...

KÜLTÜR-SANAT
Genel
EKONOMİ
Genel

- Karabük Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Yazıköy'de sirke kültürü yüzyıllardır devam ediyor. Yazıköy sirkesinin coğrafi işaret alması...

Genel
Genel

- Konuralp beldesinde 2 bin 100 dönüm alanda ata tohumuyla üretilen pirinçten bu yıl 1750 ton verim alınması bekleniyor -...

KÜLTÜR-SANAT

- Genellikle hamur, nohut ve tavuk eti ile yapılan yöresel çorbanın tanıtılması için Havza İlk Kıvılcım 1919 Kadın Üretim ve...

EKONOMİ
EKONOMİ

- Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Bu yıl çavuş üzümünde döllenme iyi oldu. Son 1 ayda...

Daha fazla göster
Genel
Genel

- Fanila üreticisi Melahat Çetinyalçın: - "Kastamonu fanilası yüzde 100 pamuktur. Pamuk olduğu için kışın sıcak tutar, yazın da ter...

Genel

- İstanbul'da uzun yıllar restoran işlettikten sonra emekliliğin tadını çıkarmak için döndüğü Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesindeki köyünde içtiği çorbadan etkilenen Aydın...

KÜLTÜR-SANAT
Genel
EKONOMİ
Genel

- Karabük Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Yazıköy'de sirke kültürü yüzyıllardır devam ediyor. Yazıköy sirkesinin coğrafi işaret alması...

Genel
Genel

- Konuralp beldesinde 2 bin 100 dönüm alanda ata tohumuyla üretilen pirinçten bu yıl 1750 ton verim alınması bekleniyor -...

KÜLTÜR-SANAT

- Genellikle hamur, nohut ve tavuk eti ile yapılan yöresel çorbanın tanıtılması için Havza İlk Kıvılcım 1919 Kadın Üretim ve...

EKONOMİ
EKONOMİ

- Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Bu yıl çavuş üzümünde döllenme iyi oldu. Son 1 ayda...

Daha fazla göster
Genel
Genel

- Fanila üreticisi Melahat Çetinyalçın: - "Kastamonu fanilası yüzde 100 pamuktur. Pamuk olduğu için kışın sıcak tutar, yazın da ter...

Genel

- İstanbul'da uzun yıllar restoran işlettikten sonra emekliliğin tadını çıkarmak için döndüğü Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesindeki köyünde içtiği çorbadan etkilenen Aydın...

KÜLTÜR-SANAT
Genel
EKONOMİ
Genel

- Karabük Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Yazıköy'de sirke kültürü yüzyıllardır devam ediyor. Yazıköy sirkesinin coğrafi işaret alması...

Genel
Genel

- Konuralp beldesinde 2 bin 100 dönüm alanda ata tohumuyla üretilen pirinçten bu yıl 1750 ton verim alınması bekleniyor -...

KÜLTÜR-SANAT

- Genellikle hamur, nohut ve tavuk eti ile yapılan yöresel çorbanın tanıtılması için Havza İlk Kıvılcım 1919 Kadın Üretim ve...

EKONOMİ
EKONOMİ

- Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Bu yıl çavuş üzümünde döllenme iyi oldu. Son 1 ayda...

Daha fazla göster
Genel
Genel

- Fanila üreticisi Melahat Çetinyalçın: - "Kastamonu fanilası yüzde 100 pamuktur. Pamuk olduğu için kışın sıcak tutar, yazın da ter...

Genel

- İstanbul'da uzun yıllar restoran işlettikten sonra emekliliğin tadını çıkarmak için döndüğü Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesindeki köyünde içtiği çorbadan etkilenen Aydın...

KÜLTÜR-SANAT
Genel
EKONOMİ
Genel

- Karabük Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Yazıköy'de sirke kültürü yüzyıllardır devam ediyor. Yazıköy sirkesinin coğrafi işaret alması...

Genel
Genel

- Konuralp beldesinde 2 bin 100 dönüm alanda ata tohumuyla üretilen pirinçten bu yıl 1750 ton verim alınması bekleniyor -...

KÜLTÜR-SANAT

- Genellikle hamur, nohut ve tavuk eti ile yapılan yöresel çorbanın tanıtılması için Havza İlk Kıvılcım 1919 Kadın Üretim ve...

EKONOMİ
EKONOMİ

- Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Bu yıl çavuş üzümünde döllenme iyi oldu. Son 1 ayda...

Daha fazla göster
Genel
Genel

- Fanila üreticisi Melahat Çetinyalçın: - "Kastamonu fanilası yüzde 100 pamuktur. Pamuk olduğu için kışın sıcak tutar, yazın da ter...

Genel

- İstanbul'da uzun yıllar restoran işlettikten sonra emekliliğin tadını çıkarmak için döndüğü Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesindeki köyünde içtiği çorbadan etkilenen Aydın...

KÜLTÜR-SANAT
Genel
EKONOMİ
Genel

- Karabük Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Yazıköy'de sirke kültürü yüzyıllardır devam ediyor. Yazıköy sirkesinin coğrafi işaret alması...

Genel
Genel

- Konuralp beldesinde 2 bin 100 dönüm alanda ata tohumuyla üretilen pirinçten bu yıl 1750 ton verim alınması bekleniyor -...

KÜLTÜR-SANAT

- Genellikle hamur, nohut ve tavuk eti ile yapılan yöresel çorbanın tanıtılması için Havza İlk Kıvılcım 1919 Kadın Üretim ve...

EKONOMİ
EKONOMİ

- Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Bu yıl çavuş üzümünde döllenme iyi oldu. Son 1 ayda...

Daha fazla göster
Genel
Genel

- Fanila üreticisi Melahat Çetinyalçın: - "Kastamonu fanilası yüzde 100 pamuktur. Pamuk olduğu için kışın sıcak tutar, yazın da ter...

Genel

- İstanbul'da uzun yıllar restoran işlettikten sonra emekliliğin tadını çıkarmak için döndüğü Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesindeki köyünde içtiği çorbadan etkilenen Aydın...

KÜLTÜR-SANAT
Genel
EKONOMİ
Genel

- Karabük Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Yazıköy'de sirke kültürü yüzyıllardır devam ediyor. Yazıköy sirkesinin coğrafi işaret alması...

Genel
Genel

- Konuralp beldesinde 2 bin 100 dönüm alanda ata tohumuyla üretilen pirinçten bu yıl 1750 ton verim alınması bekleniyor -...

KÜLTÜR-SANAT

- Genellikle hamur, nohut ve tavuk eti ile yapılan yöresel çorbanın tanıtılması için Havza İlk Kıvılcım 1919 Kadın Üretim ve...

EKONOMİ
EKONOMİ

- Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Bu yıl çavuş üzümünde döllenme iyi oldu. Son 1 ayda...

Daha fazla göster
Genel
Genel

- Fanila üreticisi Melahat Çetinyalçın: - "Kastamonu fanilası yüzde 100 pamuktur. Pamuk olduğu için kışın sıcak tutar, yazın da ter...

Genel

- İstanbul'da uzun yıllar restoran işlettikten sonra emekliliğin tadını çıkarmak için döndüğü Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesindeki köyünde içtiği çorbadan etkilenen Aydın...

KÜLTÜR-SANAT
Genel
EKONOMİ
Genel

- Karabük Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Yazıköy'de sirke kültürü yüzyıllardır devam ediyor. Yazıköy sirkesinin coğrafi işaret alması...

Genel
Genel

- Konuralp beldesinde 2 bin 100 dönüm alanda ata tohumuyla üretilen pirinçten bu yıl 1750 ton verim alınması bekleniyor -...

KÜLTÜR-SANAT

- Genellikle hamur, nohut ve tavuk eti ile yapılan yöresel çorbanın tanıtılması için Havza İlk Kıvılcım 1919 Kadın Üretim ve...

EKONOMİ
EKONOMİ

- Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Bu yıl çavuş üzümünde döllenme iyi oldu. Son 1 ayda...

Daha fazla göster
Genel
Genel

- Fanila üreticisi Melahat Çetinyalçın: - "Kastamonu fanilası yüzde 100 pamuktur. Pamuk olduğu için kışın sıcak tutar, yazın da ter...

Genel

- İstanbul'da uzun yıllar restoran işlettikten sonra emekliliğin tadını çıkarmak için döndüğü Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesindeki köyünde içtiği çorbadan etkilenen Aydın...

KÜLTÜR-SANAT
Genel
EKONOMİ
Genel

- Karabük Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Yazıköy'de sirke kültürü yüzyıllardır devam ediyor. Yazıköy sirkesinin coğrafi işaret alması...

Genel
Genel

- Konuralp beldesinde 2 bin 100 dönüm alanda ata tohumuyla üretilen pirinçten bu yıl 1750 ton verim alınması bekleniyor -...

KÜLTÜR-SANAT

- Genellikle hamur, nohut ve tavuk eti ile yapılan yöresel çorbanın tanıtılması için Havza İlk Kıvılcım 1919 Kadın Üretim ve...

EKONOMİ
EKONOMİ

- Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Bu yıl çavuş üzümünde döllenme iyi oldu. Son 1 ayda...

Daha fazla göster
Genel
Genel

- Fanila üreticisi Melahat Çetinyalçın: - "Kastamonu fanilası yüzde 100 pamuktur. Pamuk olduğu için kışın sıcak tutar, yazın da ter...

Genel

- İstanbul'da uzun yıllar restoran işlettikten sonra emekliliğin tadını çıkarmak için döndüğü Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesindeki köyünde içtiği çorbadan etkilenen Aydın...

KÜLTÜR-SANAT
Genel
EKONOMİ
Genel

- Karabük Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Yazıköy'de sirke kültürü yüzyıllardır devam ediyor. Yazıköy sirkesinin coğrafi işaret alması...

Genel
Genel

- Konuralp beldesinde 2 bin 100 dönüm alanda ata tohumuyla üretilen pirinçten bu yıl 1750 ton verim alınması bekleniyor -...

KÜLTÜR-SANAT

- Genellikle hamur, nohut ve tavuk eti ile yapılan yöresel çorbanın tanıtılması için Havza İlk Kıvılcım 1919 Kadın Üretim ve...

EKONOMİ
EKONOMİ

- Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Bu yıl çavuş üzümünde döllenme iyi oldu. Son 1 ayda...

Daha fazla göster
Genel
Genel

- Fanila üreticisi Melahat Çetinyalçın: - "Kastamonu fanilası yüzde 100 pamuktur. Pamuk olduğu için kışın sıcak tutar, yazın da ter...

Genel

- İstanbul'da uzun yıllar restoran işlettikten sonra emekliliğin tadını çıkarmak için döndüğü Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesindeki köyünde içtiği çorbadan etkilenen Aydın...

KÜLTÜR-SANAT
Genel
EKONOMİ
Genel

- Karabük Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Yazıköy'de sirke kültürü yüzyıllardır devam ediyor. Yazıköy sirkesinin coğrafi işaret alması...

Genel
Genel

- Konuralp beldesinde 2 bin 100 dönüm alanda ata tohumuyla üretilen pirinçten bu yıl 1750 ton verim alınması bekleniyor -...

KÜLTÜR-SANAT

- Genellikle hamur, nohut ve tavuk eti ile yapılan yöresel çorbanın tanıtılması için Havza İlk Kıvılcım 1919 Kadın Üretim ve...

EKONOMİ
EKONOMİ

- Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Bu yıl çavuş üzümünde döllenme iyi oldu. Son 1 ayda...

Daha fazla göster
Arşiv Etiketleri
EKONOMİ
EKONOMİ
EKONOMİ
EKONOMİ
Genel
EKONOMİ
EKONOMİ
Genel
Genel
Genel
EKONOMİ
Genel